Miért fontos a tartályok szigetelése?

A mezőgazdasági és ipari használatra szánt tartályok és silók megfelelő hőszigetelése kiemelt fontosságú. Ezek a tartályok – legyenek akár siló tartályok, puffertartályok vagy kiegyenlítő tartályok – a hőingadozások miatt veszélyeztetett anyagok tárolására szolgálnak. A PUR-Szigetelő Kft. által alkalmazott purhab szigetelés kiváló hőszigetelést nyújt, és jelentősen csökkenti a tárolt anyagok hőmérséklet-ingadozását.

Tartály szigetelés házilag – illetve mikor érdemes szakembert hívni?

A tartály szigetelést házilagosan is végezheti, ha kisebb méretű vagy kevésbé komplex tartályokról van szó. Azonban a nagyobb és összetettebb rendszerek szigetelését a PUR-Szigetelő Kft. szakértelmére és tapasztalatára bízva biztos lehet a tartós és minőségi eredményben.

A purhab szigetelés előnyei a gyakorlatban – puffertartályok vagy nagyobb méretű tárolók esetében

A zártcellás purhab szigetelés több rétegben történő alkalmazásával bármilyen vastagságú szigetelést elérhetővé tesz, így a 1500 literes puffertartályok vagy ipari méretű tartályok szigetelése is egyszerűen megoldható. A purhab szigetelés rugalmassága miatt különösen előnyös választás a nyitott tágulási tartályok esetében, ahol a nyomás és a hőmérséklet változásokkal szembeni ellenálló képesség kritikus.

Hogyan működik a purhabbal végzett tartály szigetelés?

A PUR-Szigetelő Kft. által alkalmazott technológiával a purhabot szórással hordják fel, így az tökéletesen illeszkedik a tartályok felületéhez, varratmentes, egységes szigetelőréteget képez. Ez a réteg hő- és vízálló, ami további védelmet nyújt a tartályoknak a korrozíótól és az időjárás káros hatásaitól. 

A cégünk által szórt purhab technológiával végzett szigetelési eljárás azért kiemelkedő, mert lehetővé teszi a különböző vastagságok elérését, így a speciális követelményeknek is megfelelő, egyedi szigetelési megoldásokat nyújt.

 

Miért a PUR-Szigetelő Kft. a legjobb választás a silók és tartályok szigetelésére?

 

A PUR-Szigetelő Kft. széleskörű tapasztalattal rendelkezik a siló tartályok, puffertartályok és egyéb ipari tárolók purhab szigetelésében. A cégünk által kivitelezett szigetelés hosszú távú befektetést jelent, amely nem csak megnöveli a tartályok élettartamát és értékét, hanem hozzájárul a tartalmuk minőségének megőrzéséhez is. A PUR-Szigetelő Kft. szigetelési megoldásai tökéletes illeszkedést és résmentes felületet biztosítanak, ami lényegesen növeli a tartályok energiahatékonyságát. Ezáltal csökkennek a tárolt anyagok hőmérsékletének ingadozásai, ami különösen fontos a fagy és a  nyári meleg elleni védelemben. A PUR-Szigetelő Kft. a minőségi kivitelezést garantálja, így a tároló tartályok szigetelése nem csak egyszerű és hatékony, hanem tartós megoldást is nyújt.

 

Személyre szabott szigetelési megoldások

Nem számít, hogy 1500 literes puffertartályról, nyitott tágulási tartályról, vagy egyedi méretű és alakú tartályokról van szó, a PUR-Szigetelő Kft. minden esetben személyre szabott megoldást nyújt. A pálmaolaj vagy bármilyen más közeg tárolására szolgáló tartályok szigetelése során cégünk különös figyelmet fordít a tartály anyagának és használatának megfelelő szigetelési rétegek kialakítására.

Hosszú távú megoldás a purhabos tartály szigetelés

A purhab szigetelés nem csak a közvetlen szigetelési feladatokban nyújt megoldást, hanem hosszú távon is fenntartható, csökkentve a karbantartás és javítás szükségességét. A PUR-Szigetelő Kft. által kivitelezett szigetelés tartós védelmet nyújt a tárolt anyagoknak, megóvva azokat a környezeti hatásoktól és hőmérsékleti ingadozásoktól.

Védelem és esztétika: a tartály szigetelés utómunkálatai

Az általunk felhordott purhab szigetelő anyagra később további festékréteg vagy bitumenbevonat is felvihető, ami nem csak extra védelmet nyújt, hanem az esztétikai elvárásoknak is megfelel. Ezen felül, azok a tároló tartályok, amelyekre a PUR-Szigetelő Kft. végez szigetelést, akár talajba is besüllyeszthetőek, tovább növelve a rendelkezésre álló területet és a szigetelési megoldások sokoldalúságát.

Tartály szigetelés árak 

A PUR-Szigetelő Kft. szolgáltatásait választva nem csak a jelenről, hanem a jövőről is gondoskodik. A tartály szigetelés modern purhab technológiájával nem csak energiatakarékosságot és védelmet kap, hanem egy olyan befektetést is, amely hosszú távon megtérül. Szakértelem, minőség és megbízhatóság – ezek jellemzik a PUR-Szigetelő Kft. által nyújtott szigetelési szolgáltatásokat. Számítson rá, hogy a minőségi kivitelezés mellett cégünk minden szükséges tanácsadást is biztosít az optimális szigetelési megoldások érdekében.

Ha érdeklik a tartály szigetelés  árak, lépjen kapcsolatba a PUR-Szigetelő Kft.-vel és kérjen árajánlatot ITT>>