A 2024-es családi otthonfelújítási program és a NAPenergia Program keretében új lehetőségek nyílnak meg a lakóingatlanok energiahatékonyságának javítására.  Ezek a programok kiemelt figyelmet fordítanak a hőszigetelésre és a megújuló energiaforrások használatára. Különös figyelmet érdemel a PUR-hab szigetelés, amely egyre népszerűbb megoldás a hatékony hőszigetelés terén.

Ház hőszigetetelési pályázat - családi otthonfelújítási program, CSOK támogatás 2024 - purhabos szigetelés otthonfelújítási program 2024 otthonfelújítási támogatás csok családi otthonfelújítási támogatás 2024 hőszigetelés pályázat családi házra hőszigetelési pályázat hőszigetelő pályázat ház szigetelés pályázat 2024

Energetikai Pályázatok: a 2024-es otthonfelújítási program részletei

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium és az Építési Vállalkozók Országos Szövetsége (ÉVOSZ) megállapítása szerint tízből nyolc magyar javítaná lakása energiahatékonyságát, ha erre lehetősége adódna. Jó hír, hogy 2024-ben egy új otthonfelújítási program várható, amely a CSOK plusz  támogatás kísérőjeként indulhat. Jelenleg a program részletei még kidolgozás alatt állnak, de várhatóan az energiahatékonysági felújításokra: ház szigetelésre (homlokzatszigetelés, purszigetelés) és nyílászáró cserére fog koncentrálni. A Napenergia Plusz Program keretében pedig a napelemekre vonatkozó vissza nem térítendő támogatások várhatóak. A hőszigetelő pályázati program keretében ingatlanfelújítási kamattámogatott hitelkonstrukció is elérhető lehet a lakosság számára​​​​.  

PUR-hab szigetelés pályázati támogatással 

A purhabos szigetelés, mint a hőszigetelés egyik legmodernebb megoldása, kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. Vízszigetelő képessége és a hőhídmentesség biztosítása miatt ideális választás lehet a 2024-es otthonfelújítási program támogatás felhasználására, különösen a födém szigetelése terén​​​​​​. A PURhab segítségével jelentősen javítható az ingatlanok energiahatékonysága, csökkentve ezzel a fűtési költségeket és növelve az ingatlanok értékét​. 

Kérjen ajánlatot időben megbízható purszigetelési kivitelezőtől a pályázati támogatás felhasználásához!

Fontos, hogy már most kezdjenek el kivitelezőket keresni és foglalni a 2024-es otthonfelújítási programokhoz kapcsolódó projektekhez. Amint a pályázati programok élesednek, a megbízható és minőségi munkát végző szakemberek hamar tele lesznek munkával, ami nehezíti a kiválasztást és a projektek időben történő elindítását.

Miért érdemes a PUR Szigetelő Kft-re bízni a tervezést és a kivitelezést?

A PUR Szigetelő Kft. csapata széleskörű tapasztalattal rendelkezik a PUR-habos szigetelés területén, garantálva a magas minőségű és hatékony munkavégzést. Szakértőink segítenek a projekt minden szakaszában, a tervezéstől a kivitelezésig, biztosítva, hogy a projekt megfeleljen mind az Ön elvárásainak, mind a pályázati feltételeknek. Az előzetes tervezés és az időben történő egyeztetés kulcsfontosságú a sikeres projekt megvalósításához, és ebben a Pur-szigeteles.hu csapata készen áll a segítségnyújtásra.