Purhab szigetelés Szekszárd: fújható szigetelés, utólagos tetőszigetelés, vízszigetelés, hőszigetelés kivitelezés

Ha építkezünk vagy már meglévő házat, csarnokot, raktárat, trapézlemezes, lapostetetős vagy palatetős épületet szeretnénk felújítani Szekszárdon vagy Szekszárd környékén, akkor az egyik legfontosabb dolog, amire figyelnünk kell, a megfelelő szigetelés. 

A hőszigetelés nemcsak a kényelem miatt fontos, hanem a fűtésszámla csökkentése szempontjából is húsbavágó napjainkban. Azonban sokan nem tudják, milyen szigetelési módszerek, technológiák és kivitelezők állnak rendelkezésre, és hogyan lehet hatékonyan megoldani a különböző problémákat, mint a beázás, páralecsapódás vagy akár a hőség elleni védelem. Legyen szó tetőszigetelésről, utólagos hőszigetelésről vagy vízszigetelésről, az egyik legjobb megoldás a a szórt purhab (poliuretán hab, PUR-hab) szigetelés. 

Miért a purhabos szigetelés az egyik legjobb megoldás a tetőszigetelés, vízszigetelés, hőszigetelés kivitelezésére Szekszárd vonzáskörzetében?

A purhab szigetelés Szekszárdon is egyre népszerűbbé válik – ami nem véletlen – mivel igen hatékony és gazdaságos módja ez az energia megtakarításnak. Ráadásul az általunk végzett fújható szigetelés a nehezen elérhető helyeken is hatékony megoldást jelent. 

Ha utólagos tetőszigetelésre van szüksége Szekszárdon –  mert beázik a lapostető –  akkor mind vízszigetelésre mind hőszigetelésre kiválóan alkalmas a poliuretán hab más szigetelő anyagokkal szemben. Lásd: lapostető szigetelőanyagok összehasonlítása>>

A purhab szigetelés előnyei

A purhab szigetelés egyik legnagyobb előnye az, hogy rendkívül hatékony hőszigetelést biztosít az otthon számára. Az anyag zárt cellás szerkezete nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkezik, ami segít megtartani a meleget a hideg időben és a hűvösséget a meleg időben. Ez azért fontos, mert a megfelelő szigetelésnek köszönhetően csökkenthető a fűtési és hűtési költségek mértéke, így az otthon tulajdonosai pénzt takaríthatnak meg hosszú távon.

A purhab szigetelés másik előnye az, hogy könnyen alkalmazható és megfelelően formázható az adott felületnek megfelelően. Az anyag fúvással, permetezéssel könnyen felhordható, és egyenletesen tölti ki a felület minden részét, így nem maradnak üregek, rések és hézagok a szigetelésben. Emellett az anyag rugalmas, így alkalmazkodik a felület mozgásához és a hőingadozásokhoz is, amely hosszabb élettartamot biztosít az otthon számára.

A purhab szigetelés további előnye az, hogy kiválóan szigetel zajt is. Az anyag zárt cellás szerkezete elnyeli a hanghullámokat, így csökkenti a külső zajhatásokat, amely különösen hasznos lehet forgalmas utak mellett vagy zajos környezetben.

Végül, a purhab szigetelés vízálló is, amely nagyon fontos az otthon biztonsága szempontjából. Az anyag nem engedi át a vizet és a nedvességet, így megakadályozza a penészesedést és a rothadást.

Kire bízza a purhab szigetelés kivitelezését Szekszárdon?

A PUR-Szigetelő Kft. Szekszárdon és az ország egész területén segít, hogy szigetelő szolgáltatásával épülete energiafelhasználását akár 50%-kal csökkentse! Mindezt költséghatékonyan, kedvező munkadíjjal! Szakembereink  több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, és garanciát vállalnak a szigetelés kivitelezésre. 

Cégünk a rendkívül magas járulékos költségek miatt legalább 50 m2 felület esetén vállalja a purhab szigetelés kivitelezését Szekszárdon és környékén.

Purhab szigetelés munkadíj Szekszárd >> 

  • purhab szigetelés Szekszárd  >> 
  • hőszigetelés Szekszárd  >> 
  • utólagos vízszigetelés Szekszárd  >>  
  • szigetelés Szekszárd  >> 
  • tetőszigetelés Szekszárd  >> 
  • fújható szigetelés Szekszárd   >> 
  • hőszigetelés kivitelezés Szekszárd  >> 
  • hőszigetelés árak Szekszárd  >>